Från utsida till insida

Privat bostad

Det är inte bara stora industriprojekt som vi levererar material till – vi ser också till att golvet eller utomhusbeläggningen i ditt hem är i toppskick.

Från insidan…

Kvalitetsmaterial för ditt hem

Oavsett om din högsta önskan är ett vackert, exklusivt terrazzogolv eller ett modernt, industriellt epoxigolv kan vi leverera rätt material. Du bestämmer färg, mönster och friktion – det är bara fantasin som sätter gränser för ditt nästa hemmaprojekt.

…för utsidan

Vill du att ditt nya däck ska vara lätt att underhålla?

Är din uteplats eller uppfart i behov av en ansiktslyftning? Vårt naturstenssortiment GO-OUT ger dig en vacker och hållbar utomhusbeläggning – slitstark, så att din bil kan köra på den, och ogräsbeständig, så att den är lätt att underhålla.

Användning

Inspiration för ditt nästa hemmaprojekt

Behöver du inspiration till ditt nästa hemmaprojekt – eller vet du exakt hur du vill att din nästa stenläggning ska se ut? Ring oss så hjälper vi dig gärna att komma igång. Dessa bilder visar ett litet urval av privata projekt som vi har levererat material till.

  Inomhusbeläggning med Stonewalk-material. Utförs av Vestbjerg Epoxy.

   Vår populära stenblandning “London”. Utförd av Promal A/S.

    Familjen i detta hus från Holstebro har valt att kombinera våra blandningar “London” och “Liverpool”. Arbetet utfördes av Polypox A/S med användning av amaterial från Promal A/S.

     Kontakta oss

     Behöver du hjälp?

     Tveka inte att kontakta oss på info@stonewalk.dk eller på +45 75 66 24 00

     Portrætfoto i sort / hvid af produktchef og ekspert i fugefri gulve, stentæpper, terrazzogulve, slidstærke gulve, skridsikre gulve og udendørsbelægning i Stonewalk Søren Wilsbech i sort skjorte på hvid baggrund

     Søren Wilsbech

     Produktchef
     E-post: sw@stonewalk.dk
     Telefon: +45 75 66 24 00

     Portrætfoto i sort / hvid af salgssupport og ekspert i fugefri gulve, stentæpper, terrazzogulve, slidstærke gulve, skridsikre gulve og udendørsbelægning i Stonewalk Jan Guldberg Pedersen i grå skjorte på hvid baggrund

     Jan Guldberg Pedersen

     Stöd till försäljning
     E-post: jgp@kvarts.dk
     Telefon: +45 75 66 24 00